Инвестиционно Строителна Борса
(+359) 879 357 100, 0879 357 106

Быстрый поиск:

ПОИСК ПО
КАРТЕ
Поиск реальных
клиентов

Земли под застройку для продажи в Неа Мармарас

Поземлен имот за продажба с площ малко над 4000 кв.м. Намира се на стотина метра от плажа и морския бряг в залива на малкото курортно селище Агиос Кириаки.

Разположен е само на около 6 км южно от Неос Мамарас и на 4 км от световно известният луксозен курорт Порто Карас, където се намира и най-голямото частно яхтено пристанище в северна Гърция. Имотът се намира в район с очарователно съчетание на море и планина характерно за по-голямата част от крайбрежието на Ситония.

Теренът е равен и затревен и от двете си страни граничи с добре поддържан и обитаем затворен комплекс. От източната му страна е крайбрежният път, по който се осъществява и достъпът до имота. За имота има изготвен топографски план и всички предвидени от закона предварителни проучвания, от които е видно, че на този терен може да бъдат построени една или няколко сгради с обща разгърната застроена площ не по-малко от 200 кв.м. Имотът е изключително подходящ за изграждане на луксозна вила, вилно селище, сграда тип семеен хотел с апартаменти под наем.

Имотът е една добра инвестиция на изгодна цена.

 

Приблизительное местонахождение:

Продажа недвижимости в том же районе

Дом в аренду

Неа Мармарас
5 000 €/ месяц
Два соседних дом в тихом комплексе на первой линии от моря в Порто Карас на юг от Неос Мармарас на западном берегу среднего рукава п-ва Халкидики.

Земли под застройку для продажи

Неа Мармарас
280 000 €
Поземлен имот за продажба с площ малко над 4000 кв.м. Намира се на стотина метра от плажа и морския бряг в залива на малкото курортно селище Агиос Кириаки.

Отель для продажи

Неа Мармарас
800 000 €
Продава се действащ триетажен хотел, разположен на първа линия до морето в централната част на курорта Неа Мармарас на западния бряг на средния ръкав Ситиния на полуостров Халкидики.

Отель для продажи

Неа Мармарас
750 000 €
Продава се действащ пететажен семеен хотел, разположен на първа линия до морето в централната част на курорта Неос Мармарас на западния бряг на средния ръкав на полуостров Халкидики.