Инвестиционно Строителна Борса
(+359) 879 357 100, +359 887 777 472

Быстрый поиск:

ПОИСК ПО
КАРТЕ
Поиск реальных
клиентов

Дом для продажи в Ханиоти

Тези новоизградени двуетажни къщи с трети сутеренен етаж са разделени на две групи в неголям комплекс от 13къщи с общ басейн към всяка група (с размери 14м/8м и обособена детска секцияв единият край).

Къщите са  разположени в Ханиоти, на възвишение на около 650 м от плажа на едни от най-оживените и престижни курорти на източния бряг на полуостров Касандра.

Предлагат се шест къщи с разгъната площ от 180 кв.м. и седем къщи с разгъната площ от 200 кв.м., които са с еднотипно разпределение. На изцяло вкопаното сутеренно ниво, което е обособено като самостоятелно жилище с отделен вход, има една спалня, всекидневна с кухня и трапезария, перално помещение, склад, котелно и санитарен възел. На партерния етаж  са разположени, спалня, хол с камина  кухня и трапезария, санитарен възел и партерна тераса с директен излаз към прилежащия терен. Вътрешни стълби водят към второто ниво, където има две спални, санитарен възел и две тераси едната с прекрасна панорама към морето и открояващия се в далечината загадъчен силует на Ситония, а другата с гледка към близките гористи хълмове. Подовете навсякъде са на теракот, дограмата е алуминиева с външни слънцезащитни ролетни щори, а покривите са скатни с керемиди. Къщите са с изградена вътрешна отоплителна инсталация без монтирани котле и радиатори.  

Прилежащият към всяка от къщите парцел е с площ от 750 кв.м. и е затревен и добре озеленен с обособено в него паркомясто за два автомобила към имота и възможност за изграждане по желание на купувача на индивидуален басейн. Парцелите на крайните къщи са с площ от по 1000 кв.м., а площа на целия терен, върху който е изграден комплекса е около 13 дка. Разположени на тихо и спокойно и същевременно комуникативно място в курорта, къщите съчетават прохладата, тишината и спокойствието на бизките гористи хълмове с галещите лъчи на южното слънце и прекрасният морски плаж. Въпреки че са разположени в комплекс къщите са независими една от друга и създават усещането за самостоятелни жилища.

Имотът е захранен с всички необходими за нормалната му експлоатация комуникации и е подходящ и за целогодишно обитаване. Къщите се продават необзаведени, като по желание след допълнителна договореност с  купувача могат да бъдат изцяло или частично обзаведени.

Цената на къщите с площ от 180 кв.м е 400 000 Евро

Цената на къщите с площ от 200 кв.м е 450 000 Евро

 

Приблизительное местонахождение:

Продажа недвижимости в том же районе

Квартира для продажи

Ханиоти
170 000 €
Обзаведенная двухкомнатная квартира площадью 40кв.м. на 1 этаже в доме на первой линии от пляжа в поселке Ханиоти.

Дом для продажи

Ханиоти
400 000 €
Тези новоизградени двуетажни къщи с трети сутеренен етаж са разделени на две групи в неголям комплекс от 13къщи с общ басейн към всяка група (с размери 14м/8м и обособена детска секцияв единият край). Къщите са разположени в Ханиоти, на възвишение на около 650 м от плажа на едни от най-оживените и престижни курорти на източния бряг на полуостров Касандра.

Дом для продажи

Ханиоти
2 700 000 €
Самостоятелна много добре обзаведена масивна двуетажна луксозна вила с разгъната застроена площ от 350 кв.м. разположена на първа линия до плажа и морето в престижния курорт Ханиоти на източният бряг на полуостров Касандра с прекрасна морска панорама към открояващата се в далечината Ситония

Дом в аренду

Ханиоти
4 900 €/ за неделю
ПОД НАЕМ: Самостоятелна много добре обзаведена масивна двуетажна луксозна вила на първа линия до плажа и морето в престижния курорт Ханиоти на източния бряг на полуостров Касандра с прекрасна морска панорама към открояващата се в далечината Ситония.