Инвестиционно Строителна Борса
(+359) 879 357 100, 0879 357 106

Быстрый поиск:

ПОИСК ПО
КАРТЕ
Поиск реальных
клиентов

Дом для продажи в Пефкохори

Новопостроени къщи в луксозен комплекс разположен на неголямо възвишение на 350 м от морския бряг в покрайнините на известен курорт намиращ се в най-престижната част на полуостров Касандра.

От имота се открива прекрасна морска панорама към залива и открояващият се в далечината полуостров Ситония. Повечето от къщите са завършени на шпакловка и замазка, а обявената цена за всяка от тях е за завършена до ключ къща. Предвидено е подовете да бъдат на теракот, а дограмата да бъде алуминиева с външни ролетни щори.  Дворните мяста са с лек наклон и са затревени, като при желание на купувача има възможност за изграждане на басейн и външно барбекю. Имотите са достъпни по асфалтов път и са захранени с всички необходими за нормалната им експлоатация комуникации.За продажба се предлагат следните имоти:

  • Завършена до ключ обзаведена къща на две нива с разгъната площ от 140 кв.м. На първо ниво са разположени голям хол с камина, кухненски бокс и трапезария, санитарен възел и тераса. На достъпното по вътрешна мраморна стълба второ нивo има три спални със санитарен възел и две панорамни тераси. Къщата е с подове на гранитогрес, дограмата е алуминиева с външни ролетни щори.  Отоплението е локално с котле и радиатори. Дворното място, с площ от 1000 кв.м. е с лек наклон и е затревено, с изграден басейн и барбекю пред къщата, която удачно е вписана в естествения наклон на терена.  Цената е 350 000 Евро
  • Необзаведена къща на две нива с разгъната площ от 140 кв.м. На първо ниво са разположени голям хол с камина, кухненски бокс и трапезария, санитарен възел и тераса. На достъпното по вътрешна мраморна стълба второ нива има три спални със санитарен възел и две панорамни тераси. Дворното място, с площ от 1000 кв.м. е с лек наклон и е затревено. Цената е 400 000 Евро
  • Завършена до ключ необзаведена къща на три нива с разгъната площ от 140 кв.м. На първия приземен етаж са разположени две спални със общ санитарен възел. На второто ниво са разположени голям хол с камина, кухненски бокс и трапезария, санитарен възел и тераса. На достъпното по вътрешна мраморна стълба трето ниво има две спални със санитарен възел и панорамна тераса. Къщата е с подове на гранитогрес, дограмата е алуминиева със стъклопакет и с външни ролетни щори.  Отоплението е локално с котле и радиатори. Дворното място с площ от 400 кв.м. е с лек наклон и е затревено, с изграден басейн и барбекю пред къщата, която удачно е вписана в естествения наклон на терена. Цената е 400 000 Евро
  • Необзаведена къща на две нива с разгъната площ от 90кв.м. На първо ниво са разположени хол, оборудван с шкафове кухненски бокс, трапезария с камина, санитарен възел и тераса. На достъпното по вътрешна мраморна стълба второ нива има две спални със санитарен възел и панорамна тераса. Дворното място с площ от 405 кв.м. е с лек наклон и е затревено. Цената е 240 000 Евро  

 

Приблизительное местонахождение:

Продажа недвижимости в том же районе

Квартира для продажи

Пефкохори
160 000 €
Предлагаме ви нов апартамент на втори етаж с луксозни дограми, на пешеходно разстояние от центъра и морето в известно курортно селище на п-в Касандра в Гърция.

Квартира для продажи

Пефкохори
120 000 €
Предлагаме Ви нов тристаен апартамент в луксозна сграда ново строителство, само на 100м от плажа в известно куруртно селище на п-в Касандра в Гърция.

Дом для продажи

Пефкохори
1 000 000 €
Продават се 2 къщи, изградени в дворно място от около 4000кв.м. на около 70-80м от плажа в известен курорт в най-престижната част на източния бряг на полуостров Касандра в Гърция.

Дом для продажи

Пефкохори
1 300 000 €
Продава се нова модерна къща на първа линия до плажа с директен излаз на плажа в централната част на известен курорт в най-престижната част на източния бряг на полуостров Касандра, Халкидики в Гърция.