Инвестиционно Строителна Борса
(+359) 879 357 100, +359 887 777 472

Быстрый поиск:

ПОИСК ПО
КАРТЕ
Поиск реальных
клиентов

Дом в аренду в Полихроно

Предлага се луксозно обзаведен мезонет под наем, който се намира в село Полихроно.

Мезонетът се намира на 650-700м от плажа и на 350 м от центъра на селото. Полихроно е разположено на полуостров Касандра и само на 100 км от Солун.

Мезонетът се състои от две нива. На първо ниво се намира просторна всекидневна с кухня и една много голяма спалня със спа кът -джакузи и душ кабина, от които директно се влиза в спалнята без врата. Отделна тоалетна за гости се намира на първо ниво. Има директен достъп до градината и до всекидневна с кухня и директен излаз към градината с невероятна гледка. На второ ниво се намират две просторни спални, всяка със собствена баня и гледка.

Имотът е нов и не е живяно в него до момента, мебелира се кухнята.

Има слънчева система за топла вода и чилъри за охлаждане във всяка стая. На верандата има обособен кът за хранене и кът за кафе, покрит с навес. Има градина и паркинг. Мезонетът е подходящ за 8 души.

Полихроно е село с пясъчна и дълга цели 7 км плажна ивица. Там можете да се забавлявате с  много водни спортове като морски кану каяк, джетове, водни колела. В селото има луксозни ресторанти, барове и дискотеки.

Полихроно предоставя и въможности за културен туризъм – на хълма може да видите древна крепост, ранно християнски храмове и колони. В селото може да посетите и видите етнографски музей, стари каменни къщи, църкви, мелница за зехтин и кладенец.

Любителите на разходките могат да посетят езерото Мавробара, което е само на 3 км от селото. Там могат да се видят два редки вида костенурки (Emys orbicularis and Mauremys caspica).

 

 

Приблизительное местонахождение:

Продажа недвижимости в том же районе

Дом в аренду

Полихроно
12 000 €/ сезон
Предлага се луксозно обзаведен мезонет под наем, който се намира в село Полихроно. Мезонетът се намира на 650-700м от плажа и на 350 м от центъра на селото. Полихроно е разположено на полуостров Касандра и само на 100 км от Солун.

Этажи дома в аренду

Полихроно
6 000 €/ сезон
Предлагается в аренду меблированная квартира (этаж) четырехэтажного дома.

Дом для продажи

Полихроно
590 000 €
Меблированный четырехэтажный дом 380кв.м. в 650м от пляжа в новом квартале Панорама в 350м от центра городка Полихроно.

Дом в аренду

Полихроно
16 000 €
Къща в Полихроно,Касандра под наем с две хубави градини на 5-6 мин пешеходно разстояние от морето и на 4 минути пешеходно разстояние от магазини и ресторанти, в селото има хубави плажни ивици, син флаг, кристални плажове.