Инвестиционно Строителна Борса
(+359) 879 357 100, 0879 357 106

Быстрый поиск:

ПОИСК ПО
КАРТЕ
Поиск реальных
клиентов

Дом для продажи в Glozhene (Тетевен)

Масивна едноетажна къща с полувкопан приземен етаж със застроена площ от около 40 кв.м., намираща се във вилната зона на село Гложене в подножието на Гложенския манастир.

   На приземния етаж на къщата е разположено едно голямо складово помещение и санитарен възел. На жилищния етаж, който от едната страна е на ниво терен има голяма покрита панорамна тераса, от която се открива прекрасна гледка към долината на река Вит и околните планински възвишения. От терасата се влиза в хол с камина и кухненски бокс с трапезария. от които има преход към една спалня. Подовете в стаите са на балатум, а на терасата и в сутерена са на циментова замазка. Дограмата е дървена с външни дървени капаци. Покривът е двускатен с поцинкована ЛТ ламарина и с външно отводняване. Подпокривното пространство е с голяма височина и естествено осветление и при нужда може да бъде направено използваемо. Къщата не се обитава от няколко години и се нуждае от основен ремонт и осъвременяване.

   Дворното място с площ от около 1000 кв.м. е наклонено, оградено и засадено с различни овощни и декоративни дървесни видове, но е наклонено и зле поддържано и се нуждае от почистване и аранжиране. Имотът е достъпен по около 300 м неподдържан черен път и е захранен с ток и вода, а каналът е на септична яма.

Лесният достъп от столицата по магистрала Хемус и близостта до многото забележителности на Тетевен и тетевенския балкан правят от имота едно добро място за отдих и почивка на любителите на риболова и тишината и спокойствието на планината и природосъобразният начин на живот.

Приблизительное местонахождение:

Продажа недвижимости в том же районе

Дом для продажи

Glozhene
15 000 €
Масивна едноетажна къща с полувкопан приземен етаж със застроена площ от около 40 кв.м., намираща се във вилната зона на село Гложене в подножието на Гложенския манастир.