Инвестиционно Строителна Борса
(+359) 879 357 100, 0879 357 106

Быстрый поиск:

ПОИСК ПО
КАРТЕ
Поиск реальных
клиентов

Дом для продажи в Солнечный Берег (Слънчев бряг)

Две съседни новопостроени необзаведени двуетажни къщи с разгъната застроена площ от 115кв.м. всяка от тях, намиращи се в екологично чист горист район на 2 км от морския бряг и Слънчев бряг в посока Кошарица.

На първия етаж на всяка къща има коридор, санитарен възел, килер, хол с кухня и трапезария и партерна тераса, а на достъпния по облицована с естествено дърво масивна вътрешна стълба втори етаж има  две спални с общ санитарен възел и три тераси. Подовете са на ламиниран паркет в стаите и теракот в общите части и обслужващите помещения. Дограмата е ПВЦ със стъклопакет, а стените са на шпакловка и латекс. Покривът е четирискатен с керемиди, а фасадите са с топлоизолация и с каменна облицовка на първият етаж. Всяка от къщите е изградена върху собствен парцел с площ от 300кв.м. който е необходимо да бъде облагороден и озеленен. В парцела по желание на бъдещия собственик има възможност за изграждане на кът за отдих с барбекю и индивидуален басейн. Имотите са достъпни целогодишно по асфалтов път и са захранени с всички необходими за нормалната им експлоатация комуникации. В съседство с тези имоти има още десетина празни незастроени парцела, предвидени за изграждане на други такива индивидуални жилищни сгради. Разположени на тихо и спокойно място до широколистна гора и същевременно близко до световно известни курорти с техните възможности за развлечение по всяко време на денонощието, имотите предлагат прекрасни условия за активна почивка.

Приблизительное местонахождение:

Продажа недвижимости в том же районе

Отель для продажи

Солнечный Берег
3 500 000 €
Функционирующая 4-звездочная гостиница в 50м от прекрасного пляжа в южной части курорта Солнечный берег и в нескольких минутах ходьбу от Несебра.

Отель для продажи

Солнечный Берег
5 290 000 €
Работещ четиризвезден пететажен хотел, разположен на около 200 м от плажа в сърцето на световно известният к.к. Слънчев Бряг. Хотелът с РЗП 6518кв.м. е построен през 2003г. върху собствен терен от 3500кв.м.

Квартира для продажи

Солнечный Берег
30 000 €
Продава се двустаен апартамент в комплекс с голям открит басейн на около 300м от плажа и на 2км от центъра на курорта Слънчев бряг.

Дом для продажи

Солнечный Берег
67 000 €
Две съседни новопостроени необзаведени двуетажни къщи с разгъната застроена площ от по 115кв.м. всяка от тях, намиращи се в екологично чист горист район на 2км от морския бряг и Слънчев бряг в посока Кошарица.